Speciaal voor Valentijnsdag hebben wij een romantische combi voor u samengesteld waar u uw Valentijn heerlijk mee kunt verwennen.

De Champagne Blanc de Blanc van Marcoult, gemaakt van 100% chardonnay. Een zachte, kleine bubbel en subtiel anijs met een heerlijk fris mondgevoel die tonen van brioche weggeven.

Deze Champagne begeleidt de Coeur Neufchatel aux Rose. Een rauwe koemelkkaas uit Normandië met een smeuïge structuur, fijne zuren en aardse tonen op de achtergrond. Gevormd in een prachtig hartje, omdat vrouwelijke kaasmaaksters uit Normandië, gedurende de 100-jarige oorlog, verliefd werden op de Engelse soldaten die daar gestationeerd waren. Als blijk van hun liefde
gaven ze hen hun ‘hart’ mee. Dat laat ons hart toch smelten!

Deze combi bieden wij u aan voor maar € 30,00 en geldt tot en met zondag 17 februari in onze winkels in Amsterdam en Beverwijk.

Of geef uw Valentijn een uniek Kaas & Wijn-abonnement cadeau. Iedere maand een speciaal geselecteerde kaas- en wijncombinatie met een bijpassend verhaal. Via de volgende link kunt u uw Valentijn extra gelukkig maken: Kaas & Wijnabonnement.

Geniet van Valentijnsdag en van elkaar!

 

Recente berichten
Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.