Er is toch niets leuker dan je relaties te verwennen met de aankomende feestdagen (of andere dagen, want is het niet altijd reden voor een feest), en dan het liefst met iets heerlijks. Want wat is er feestelijker dan een heerlijk pakket te ontvangen met ambachtelijke kazen, luxe delicatessen en gastronomische wijnen?

Met een culinair (relatie) geschenk van Bourgondisch Lifestyle | Kaasfort Amsterdam geeft u het hele jaar iets bijzonders cadeau.

Onze culinaire pakketten zijn altijd maatwerk. Samen met jou lopen we door ons ruime assortiment ambachtelijk gemaakte kazen, confituren, charcuterie, vis in prachtige blikjes, rilletjes, crackers en wijn, inclusief champagne. Ook themapakketten verzorgen we graag, zoals een truffelpakket of een Italiaans pakket.

De pakketten worden geleverd in een wijnkist of op een luxe plateau en zijn verkrijgbaar in elke gewenste prijsklasse. Door de hoge kwaliteit van onze producten en de verzorgde afwerking geeft u een waardevol en origineel culinair geschenk waarmee u veel waardering oogst.

Voor meer informatie en bestellingen kan je contact opnemen met onze gastronomische adviseurs via telefoon 0251220332 of mail info@kaasfortamsterdam.nl

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.