online-proeverijen

ONLINE PROEVERIJEN
Onze eerdere online proeverijen waren een groot succes en daarom organiseren we op 25 november en 10 december weer een nieuwe proeverij. In beide gevallen krijgt u een heerlijke box met lekkers die voldoende is voor twee personen. U hoeft niet te koken of iets warm te maken, zodat u volledig relaxt aan de proeverij kunt beginnen.


25 november Bourgondische Winterproeverij (Uitverkocht)
Een bourgondische proeverij van kaas, delicatessen en wijn van berg tot zee, met interessante sprekers en een bijzondere mystery guest.


10 december Bourgondische Kerstproeverij (Uitverkocht)
In deze online proeverij ontvangt René Koelman maar liefst twee gasten. Janny van der Heijden kent u vast van haar (presentatie)werk op de televisie, waarvan Heel Holland Bakt, de Nationale Eettest, Denkend aan Holland en de Smaak van Nederland. Ze is een culinaire alleskunner met tientallen kookboeken op haar naam, ze schreef voor kooktijdschriften en dagbladen, is culinair adviseur en nog veel meer.

De tweede gast is Reza Bakthali. Lezers van De Telegraaf kennen hem van zijn dagrecepten en van zijn culinaire publicaties en smaaktesten in Vrij Magazine van De Telegraaf. Deze laatste twee worden ook in dagblad De Limburger gepubliceerd, waardoor Reza ook een grote schare Limburgers als fan heeft. We zijn er trots op deze culinaire toppers als gast te hebben.

Tijdens deze proeverij kunt u inspiratie opdoen voor uw kersttafel. Zo presenteert René de kaastoppers uit ons kerstassortiment, waarbij u kunt denken aan onze eigen Delice de Noisette of onze Comté Noël. Verder wordt geproefd van diverse delicatessen en van een heel bijzondere wijn.
Dit alles komt in een heerlijke box vol met lekkers, die voldoende is voor twee personen. U hoeft niet te koken of iets warm te maken, zodat u volledig relaxt aan de proeverij kunt beginnen.

Datum: vrijdag 10 december 2021
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur.
Prijs: € 75,- per box (voldoende voor 2 personen).

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.