Heeft u onderstaande proeverij gemist of wilt u hem nog eens herbeleven. U kunt via onderstaande link de proeverij volledig terugkijken: https://youtu.be/qEczpW6MoAE

Ook kunt u de box nog eens bestellen met onder andere een vijftal kazen, prachtige fles witte wijn en andere heerlijkheden. Voldoende voor 2 personen.

10 december Bourgondische Winterproeverij (Uitverkocht)
In deze online proeverij ontving René Koelman maar liefst twee gasten. Janny van der Heijden kent u vast van haar (presentatie)werk op de televisie, waarvan Heel Holland Bakt, de Nationale Eettest, Denkend aan Holland en de Smaak van Nederland. Ze is een culinaire alleskunner met tientallen kookboeken op haar naam, ze schreef voor kooktijdschriften en dagbladen, is culinair adviseur en nog veel meer. De tweede gast was Reza Bakthali. Lezers van De Telegraaf kennen hem van zijn dagrecepten en van zijn culinaire publicaties en smaaktesten in Vrij Magazine van De Telegraaf. Deze laatste twee worden ook in dagblad De Limburger gepubliceerd, waardoor Reza ook een grote schare Limburgers als fan heeft. We zijn er trots op deze culinaire toppers als gast te hebben.

Datum: vrijdag 10 december 2021
Tijd: 19.00 tot 20.30 uur.
Prijs: € 75,- per box

Totaal


Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.