Beste Kaasliefhebber, 

Van harte welkom op de intro-pagina van de Masterclass over Kaas ‘Back to Nature’.

Als leverancier van unieke Europese kazen aan de gerenommeerde Nederlandse restaurants, vinden wij het ook één van onze taken om met jullie in contact te blijven. Het Corona-tijdperk maakt het lastig, maar het is bijzonder om te zien hoe creatief men kan zijn en zich aan kan passen daar waar het nodig is. Wij missen de aankomende maanden de beurzen, evenementen en andere bijeenkomsten die normaal gesproken in het teken staan van inspireren en kennisoverdracht.

Vandaar dat Bourgondisch Lifestyle heeft besloten om een Masterclass te organiseren, geheel volgens de regels, maar wel zoals wij het willen!

We organiseren twee identieke masterclasses over kaas, enkel voor de Nederlandse gastronomie. Met het thema ‘Back to Nature’ laten we niet alleen zien hoe de hedendaags boeren authentieke manieren gebruiken om hippe kaas te maken, maar ook hoe kaas onze beiden voeten op de grond houdt bij het koken en proeven!

Wanneer:
Maandag 21 september 2020

Locatie:
Posthoornkerk Amsterdam

Tijd:
Masterclass 1: 10.30 – 13.00 uur
Masterclass 2: 15.00 – 17.30 uur

Prijs:
€ 25,00 / persoon

Programma:

Affinage en ontwikkeling van kaas  – René Koelman
Koken met Kaas – Evert Schönhage (beste Fromager van de wereld 2019) i.s.m. Menno Post en Rogier van Dam
Het ‘Vernieuwde kazen’ – Doetie Trinks (geitenboerin en kaasmaakster)
Wine & Cheese Battle – Elise Moeskops (Lastage) en Lisja Hu (Beulings) o.l.v. Roy Pelgrim

Schrijf je in voor één van de twee masterclasses via onderstaande links en tot dan!

Masterclass Kaas – ‘Back to Nature’ in de ochtend 

Masterclass Kaas – ‘Back to Nature’ in de middag

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.