Vrijdag 27 maart 2020 – 19.00 – 21.00 uur
Fort aan de Sint-Aagtendijk (Vuurlinie 1, Beverwijk)
€ 40,00 / persoon

I.v.m. veiligheidsvoorschriften omtrent het Corona-virus hanteren we een maximum van 20 deelnemers.

De laatste tijd ontkomen we er niet aan… Dranken zonder alcohol. De biermarkt is al jaren aan een enorme opmars bezig en de laatste paar jaar zien we ook dat andere producenten niet uit kunnen blijven. Deze ontwikkeling heeft er ook voor gezorgd dat de drankenkaart in restaurants en hotels is aangevuld met alcoholvrij met als resultaat dat er naast de kaasplank ook steeds vaker een alcoholvrije versnapering wordt geschonken. Met kaas- en wijncombinaties komen we een heel eind gelukkig. Tegenwoordig komen we ook uit de voeten met verschillende distillaten. En afgelopen maanden zijn we op zoek gegaan naar alcoholvrije producten voor in ons assortiment. En dat willen we tijdens deze proeverij graag met jullie delen!

Hoe ziet het programma eruit?

We heten u van harte welkom op Fort aan de Sint-Aagtendijk in Beverwijk. De inloop is tussen 18.30 – 19.00 uur en u ontvangt een eerste glas bij binnenkomst. Onder begeleiding nemen we u in twee uur mee in een 10-tal combinaties, waarbij 5 verschillende dranken worden gematcht met 10 verschillende kazen. We geven uitleg over de producten en waarom deze wel of misschien juist wel niet goed bij elkaar passen. Daarnaast zal de tafel rijkelijk gevuld zijn met ambachtelijk dadelvijgenbrood, huisgemaakte salades, charcuterie, olijven en diverse soorten noten.

De prijs per persoon bedraagt €40,00 en we willen u vragen om dit contact en gepast mee te nemen.

Bent u enthousiast en wilt u hier graag bij zijn? Meld u zich dan aan voor maandag 23 maart door een mail te sturen naar catering@bourgondischlifestyle.nl t.a.v. Tom Rozestraten met de volgende gegevens:

  • Aantal personen
  • Naam (namen)
  • E-mail
  • Telefoonnummer

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.