Van 29 November tot en met 1 December zijn wij dit jaar voor de 2e keer aanwezig op het grootste Champagne feest van Europa. De tickets zijn nagenoeg uitverkocht maar wij hebben gratis entree tickers beschikbaar voor onze relaties en voor nieuwe nieuwsbrief-lezers! Op=Op, meld je aan en hopelijk zien we jou in Amsterdam!

Gastvrij Rotterdam
Maandag 23 t/m woensdag 25 september
AHOY Rotterdam

Volgende week tijdens Gastvrij Rotterdam op stand 6.507 (hal 6) vindt u Bourgondisch Lifestyle samen met drie andere bedrijven, die elkaar hebben gevonden in een gedeelde visie, doelgroep en werkwijze. Kokskleding, brood, wijn en kaas, maar met een bijzondere gemene deler. Bij allen draait het om bevlogenheid van de mensen, kwaliteit van de producten en continu zoeken naar het beste voor de klant.

Graag stelt Bourgondisch Lifestyle haar beurspartners op Gastvrij Rotterdam aan u voor. Samen met: DesemenzoAnfors Imperial en Le Nouveau Chef ontmoeten wij u graag persoonlijk op de stand! Ga voor de uitgebreide info naar de volgende eventpagina.

Klik hier voor meer informatie over Gastvrij Rotterdam (van 23 t/m 25 september). Onze stand bezoeken? We begroeten u graag op stand 6.507 in hal 6


Amsterdam Wine Festival
Vrijdag 27 t/m zondag 29 september
Westergasterrein

We zijn er weer bij! De oogstfeesten van het noordelijk halfrond van 2019!
Van vrijdag 27 t/m zondag 29 september verzorgen wij weer een heerlijk assortiment kaas in de Gashouder en het Transformatorhuis. Laat je verleiden door alles wat het noordelijk halfrond te bieden heeft. René geeft weer masterclasses, dus schrijf je ook tijdig in via deze masterclass-link.

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.