De wijnen

Je zou kunnen zeggen dat wijn en kaas een overduidelijke combinatie is. Bijna overal waar kaas gemaakt wordt, produceren ze per slot van rekening ook wijnen.
Als wij de kaasboeren bezoeken proberen we ook altijd bij een wijnhuis in de regio langs te gaan en te proeven. Vervolgens gaan er een paar flessen mee naar Nederland en worden de wijnen met het team nog eens na geproefd.

In de winkels hebben wij een breed assortiment Europese wijnen in een betaalbare prijsklasse. Allemaal wijn met een verhaal en ze komen allemaal bij enthousiaste en kleinschalige producenten vandaan. Er is altijd wel iemand die u kan helpen met de keuze, en adviseren wat er het beste bij uw kazen past.

Het wijnabonnement

Voor de echte wijnliefhebber hebben wij een speciaal abonnement opgezet. Iedere maand gaan onze wijnspecialisten op zoek naar mooie wijnen met een bijzonder verhaal. Daarnaast proberen wij altijd een educatieve draai aan het abonnement te geven, zodat men ook kan leren over de heerlijkste drank ter wereld.
Ook geven we u suggesties waarmee u de wijn het beste mee kunt combineren. En dat alles wordt verzorgd op een speciale wijnkaart, zodat u het thuis nog even rustig kunt nalezen.

Bij het afsluiten van een abonnement kunt u iedere maand de wijn ophalen in een van onze winkels. De wijn opsturen doen wij helaas niet. U kunt de hele maand de abonnementswijn tegen gereduceerde prijs kopen. Zoveel flessen als u wilt!
Mocht er een wijn bij zitten die u op voorhand niet bevalt, dan kunnen wij deze omruilen voor een andere wijn van dezelfde abonnementsprijs. Later instappen is mogelijk. U houdt dan uiteraard recht op alle wijnen uit het abonnement.

Verras een liefhebber iedere maand met een bijzondere fles. Het wijnabonnement is daarmee ook heel interessant als cadeau!

U kunt de volgende abonnementen bij ons afsluiten:
€ 47,50 voor 3 maanden (3 wijnen)
€ 89,00 voor 6 maanden (6 wijnen)
€ 170,00 voor 12 maanden (12 wijnen)

Benieuwd naar welke wijnen de afgelopen maanden voor u zijn uitgekozen? Klik dan snel door naar ‘het verhaal van de wijn’.

Tot ziens bij een volgende bezoek in een van winkels!

De wijnen
Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.