Catering

De cateringDe catering is het verlengstuk van onze winkels! Dat houdt in dat alles wat u in Beverwijk of Amsterdam in de winkel tegenkomt, ook bij u thuis of op een door u gekozen locatie geleverd kan worden. Wij verzorgen al ons lekkers voor uw verjaardag, bedrijfsborrel, evenement of voor als u gewoon zin heeft om even Bourgondisch te genieten. Producten en service van hoge kwaliteit waar kaas uiteraard de rode draad vormt. Hieronder vindt u de mogelijkheden. Klik op de links om meer te weten te komen.

(Dit deel van de website is momenteel in onderhoud. Het kan zijn dat daardoor sommige links niet werkzaam zijn. Excuses voor het ongemak. Voor vragen kunt u altijd bellen: 0251-220332)

De cateringHeeft u een ander idee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur dan een mail naar info@bourgondischlifestyle.nl met uw naam, telefoonnummer en wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel 0251-220332!

Proeverijen

Wij zeggen wel eens; ”Waar het hart van vol is loopt de mond van over”

Naast onze catering verzorgen wij ook kaas (- en wijn) proeverijen in onze winkels en op locatie, zoals bij u thuis of op het werk bijvoorbeeld.

Hieronder staat de basis van ons aanbod. Uiteraard kunnen we dit aanpassen naar uw wensen.

Proeverij #1 Proeverij #2 Proeverij #3 Proeverij #4 Proeverij #5
Bijzondere, Nederlandse kazen en wijnen proeven. Bijzondere, Europese kazen en wijnen proeven. Bijzondere Europese kazen en wijnen proeven met focus op topkwaliteit voor fijnproevers. Bijzondere Europese kazen en wijnen proeven met focus op topkwaliteit voor fijnproevers. Bijzondere Europese kazen en wijnen proeven met focus op topkwaliteit voor fijnproevers.
6 kazen / 3 wijnen

Water / brood of crackers

Non-alcoholisch op aanvraag.

9 kazen / 4 wijnen

Water / brood of crackers

Non-alcoholisch op aanvraag.

9 kazen / 4 wijnen

Water / brood of crackers

Non-alcoholisch op aanvraag.

12 kazen / 6 wijnen

Water / brood of crackers

Non-alcoholisch op aanvraag.

12 kazen / 6 wijnen

Water / brood of crackers

Non-alcoholisch op aanvraag.

Charcuterie / salades

Olijven- en notenmix

€ 32,50 / persoon € 40,00 / persoon € 42,50 / persoon € 45,00 / persoon € 49,50 / persoon
1 uur 1,5 uur 1,5 uur 2 uur 2 uur
Min. 14 personen Min. 10 personen Min. 8 personen Min. 8 personen Min. 8 personen

In onze winkel in Amsterdam hebben we plek voor 8 personen voor een zittende proeverij in onze vernieuwde souterrain. Is uw groep groter dan 8, dan is een proeverij van 30 minuten langs de kaastafel (staand) ook een optie.
De winkel in Beverwijk beschikt helaas niet meer over een proeverij-ruimte. U kunt natuurlijk wel altijd meeproeven in de winkel.

Wilt u over bovenstaande meer informatie hebben of kijken of er op uw datum nog beschikbaarheid is? Stuur dan een mail naar catering@bourgondischifestyle.nl

 

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.