25 OKTOBER 2021 CHEESE & INSPIRATION MASTERCLASSES
Op maandag 25 oktober 2021 organiseren we in samenwerking met The Wine & Food Association twee kaasmasterclasses tijdens het Proefschrift Wijnconcours en de verkiezing Fromager van het Jaar. Tijdens deze verkiezingen, die worden georganiseerd door The Wine & Food Association, kunt u een masterclass in de ochtend en in de middag bijwonen.

Programma
Het thema van deze Cheese & Inspiration masterclasses is: Van oude traditie tot nieuwe ontwikkelingen in duurzaamheid. Naast het proeven van diverse kazen en wijnen zijn er diverse sprekers, zoals:

  • Giorgio Cravero (Parmigiano Reggiano);
  • Adele Ravasio (Cas Arrigoni, Taleggio alpagio, gorgonzola alpagio en rossini);
  • Theo Warmerdam over boeren Leidse sleutelkaas. De familie Warmerdam maakt met 12 generaties kaasmakers de oudste kaas van Nederland;
  • Edwin Klaasen van Broodheeren, met duurzame kaasbegeleiders;
  • Ivan Schaap van Le Nouveau Chef, over duurzame vakkleding in stijl;
  • Maître Fromager en kaas-affineur René Koelman van Bourgondisch Lifestyle / Kaasfort Amsterdam over (nieuwe) kaascreaties, het kaasvak, duurzaamheid, zijn team en Kaasfort Amsterdam.

Daarnaast zullen de deelnemers aan de verkiezing Fromager van het Jaar als onderdeel van de verkiezing een kaas-wijn-presentatie verzorgen tijdens de masterclasses. Zij worden daarbij begeleid door Roy Pelgrim van Anfors Imperial. Wilt u ook thuis genieten van onze heerlijke kazen, dan kunt u voor of na de masterclass gezellig komen shoppen in onze Bourgondisch Lifestyle-winkel aan de overkant van de Posthoornkerk.

Informatie
Maandag 25 oktober 2021.
Aanvang ochtendmasterclass 10:00u-12:00u, middagmasterclass 14:00u-16:00u
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126 Amsterdam
Prijs € 25,- per persoon per masterclass.

Alle bezoekers worden gescand bij de hoofdingang op het bezit van een geldige QR code van het coronatoegangsbewijs dat kan worden verkregen door een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs van herstel van corona.Totaal

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.