25 OKTOBER 2021 CHEESE & INSPIRATION MASTERCLASSES
Op maandag 25 oktober 2021 organiseren we in samenwerking met The Wine & Food Association twee kaasmasterclasses tijdens het Proefschrift Wijnconcours en de verkiezing Fromager van het Jaar. Tijdens deze verkiezingen, die worden georganiseerd door The Wine & Food Association, kunt u een masterclass in de ochtend en in de middag bijwonen. Tegelijkertijd kunt u in de prachtige Posthoornkerk in Amsterdam de sfeer opsnuiven van beide verkiezingen.

Programma
Op het programma staat onder meer: het proeven van diverse kazen, toelichting door onze Maître Fromagers en door (internationale) kaasboeren en het proeven van wijnen. Daarnaast zullen de deelnemers aan de verkiezing Fromager van het Jaar als onderdeel van de verkiezing een presentatie verzorgen tijdens de masterclasses. Wilt u ook thuis genieten van onze heerlijke kazen, dan kunt u voor of na de masterclass gezellig komen shoppen in onze Bourgondisch Lifestyle-winkel aan de overkant van de Posthoornkerk.

Informatie
Maandag 25 oktober 2021.
Aanvang ochtendmasterclass 10:00u-12:00u, middagmasterclass 14:00u-16:00u
Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124-126 Amsterdam
Prijs € 25,- per persoon per masterclass.

Alle bezoekers worden gescand bij de hoofdingang op het bezit van een geldige QR code van het coronatoegangsbewijs dat kan worden verkregen door een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs, of een bewijs van herstel van corona.


Totaal

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.