Het is voorjaar en we hebben al een paar mooie zonnige dagen achter de rug. We kijken uit naar Pasen, wanneer we gezellig met vrienden en familie kunnen genieten rond de paastafel.

Ook dit jaar hebben we een bijzonder assortiment samengesteld met heerlijke voorjaarskazen en natuurlijk onze plateau’s. U vindt al het lekkers in deze paasfolder. U kunt uw paasbestelling doorgeven door deze paasfolder bij ons in de winkel in te leveren of via uw online bestelling in onze webshop. Afhankelijk van uw wensen haalt u uw bestelling op in onze winkel in Beverwijk of Amsterdam of zorgen we ervoor dat deze bij u wordt afgeleverd.

Naast onze perfect geaffineerde kazen en de heerlijke plateau’s is er zoveel meer om uw paastafel compleet te maken. Zo is er heerlijke Franse roomboter, confiture, dadel- en vijgentaart met walnoten en amandelen en natuurlijk onze huisgemaakte quiches en salades zoals tonijnsalade en ei-truffelsalade. Genoeg om in een handomdraai een geweldige paastafel samen te stellen.

Ook de wijnselectie is helemaal op het voorjaar afgestemd met elegante en verfrissende wijnen. En wist u dat we ook een heerlijke alcoholvrije wijn hebben? Maak het uzelf gemakkelijk en geniet van (h)eerlijke kwaliteit. Bekijk hier de paasfolder en bestel uw favoriete kazen.

OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN RADEN WIJ U AAN OM TIJDIG TE BESTELLEN!
U kunt de bestellijst inleveren in één van onze winkels, mailen naar info@kaasfortamsterdam.nl o.v.v. paasbestelling of bestel vanuit uw luie stoel op de webshop. Uw paasbestelling ontvangen wij graag vóór woensdag 13 april.

Wij wensen u heerlijke Paasdagen!

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.