Let op: Tijdens de feestdagen is alleen afhalen mogelijk. Thuisbezorgen kan weer vanaf 2 januari.

  • Op werkdagen (excl. feestdagen) voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Vragen? info@bourgondischlifestyle.nl

Pecorino Giglio del Campidano

 16,15 per 250gr

  • Op werkdagen (excl. feestdagen) voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Categorie:

Beschrijving

Omschrijving: Deze vol-vette schapenkaas wordt gemaakt van rauwe melk. De kaas is afkomstig van het eiland Sardinië in Campidano in de omgeving van Galiari. De productie is alleen artisanaal. De kaas ondergaat een minimale rijping van 30 dagen. Bij aankomst in Beverwijk leggen wij de kaas minimaal nog 2 maanden te rijpen in onze kelder. Een serveersuggestie: schenk een fruitige witte wijn hierbij en serveer daarbij vers fruit en Carasau, brood van Sardinië.

Extra informatie

Eenheid

per 250gr

Meer leren over kaas?

Een prachtig en heerlijk product als ambachtelijk gemaakte kaas heeft zorg en aandacht nodig. Naast het rijpen is kennisoverdracht aan professionals en consumenten een van onze missies. Daarvoor ontwikkelen we onder meer diverse gedegen kaastrajecten voor de horeca, retail en gedreven kaashobbyist.

Bekijk de kaasopleidingen

Advies nodig? Onze gastronomisch adviseurs helpen je graag!


E-mail sturen
Whatsapp button