Kaas- en wijnabonnement

Voor de echte wijnliefhebber hebben wij een speciaal abonnement opgezet. Iedere maand gaan onze wijnspecialisten op zoek naar mooie wijnen met een bijzonder verhaal. Daarnaast proberen wij altijd een educatieve draai aan het abonnement te geven, zodat men ook kan leren over de heerlijkste drank ter wereld.

Bij het afsluiten van een abonnement kunt u iedere maand de wijn ophalen in een van onze winkels.

U kunt de hele maand de abonnementswijn tegen gereduceerde prijs kopen. Zoveel flessen als u wilt!
Mocht er een wijn bij zitten die u op voorhand niet bevalt, dan kunnen wij deze omruilen voor een andere wijn van dezelfde abonnementsprijs. Later instappen is mogelijk. U houdt dan uiteraard recht op alle wijnen uit het abonnement.

Benieuwd naar welke wijnen de afgelopen maanden voor u zijn uitgekozen? Klik dan snel door naar ‘het verhaal van de wijn’.

Tot snel aan uw deur of tot ziens in één van onze winkels!

Bezorging aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om langs één van onze winkels te komen? Geen nood, wij leveren ook kaas en lekkers aan huis.In de regio IJmond wordt uw pakket door één van onze chauffeurs persoonlijk bij u langs gebracht. De regio omvat:

Beverwijk / Heemskerk / Velsen-Noord / Wijk aan Zee / Castricum / Uitgeest / IJmuiden / Santpoort / Driehuis / Haarlem en omstreken

In Amsterdam (binnen de Ring) werken wij samen met de fietskoeriersdienst TringTring die uw bestelling per gekoelde bakfiets bezorgt.
Woont u niet in deze bovengenoemde regio’s, dan versturen wij het pakket met PostNL en verpakt in een gekoelde tempexbox.

Bestelt u uw kaaspakket voor 15.00 uur, dan kunt u de volgende dag al heerlijk genieten! Zie hierboven ons aanbod. Verzendkosten per keer/maand bedraagt €9,20 (deze kosten worden meegenomen in de afrekenpagina).

De pakketten worden geleverd door onze chauffeurs, de Tringers en het personeel van PostNL

Al lekkere trek gekregen? Selecteer onderaan de pagina uw keuze, vul uw gegevens in en wij gaan direct voor u aan de slag!

 

Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.