• Op werkdagen (excl. feestdagen) voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
  • Gratis bezorging vanaf €75,-
  • Vragen? info@bourgondischlifestyle.nl

Brique Ribiere fermier

 8,45 per stuk

  • Op werkdagen (excl. feestdagen) voor 15:00 besteld, vandaag verzonden
Categorie:

Beschrijving

Dit prachtige kaasje is vernoemd naar de kleine kaasmakerij waar deze gemaakt wordt. Deze bevindt zich in de gemeente Saint Jouvent, in het westen van de regio Limousin, Frankrijk. Het kaasje wordt gemaakt van rauwe geitenmelk en wordt bedekt met een mooie egale houtskool-laag. Na de rijping van circa 1 tot 2 weken bij de boer zelf, met een constante temperatuur en luchtvochtigheid verkrijgt het kaasje zijn mooie romige structuur met daarbij mooie frisheid en in de nasmaak zelfs een vleugje passievrucht.

Extra informatie

Eenheid

per stuk

Meer leren over kaas?

Een prachtig en heerlijk product als ambachtelijk gemaakte kaas heeft zorg en aandacht nodig. Naast het rijpen is kennisoverdracht aan professionals en consumenten een van onze missies. Daarvoor ontwikkelen we onder meer diverse gedegen kaastrajecten voor de horeca, retail en gedreven kaashobbyist.

Bekijk de kaasopleidingen

Advies nodig? Onze gastronomisch adviseurs helpen je graag!


E-mail sturen
Whatsapp button