Bekijk de online versie als deze e-mail niet goed wordt weergegeven
     
Bourgondisch Lifestyle in kerstsferen

Wat is er mooier dan in de donkere dagen voor kerst uw inkopen te doen in onze mooi gedecoreerde winkel, heerlijk proeven van al die heerlijke producten, speciaal voor u geselecteerd en geaffineerd voor de kerst. Wij hebben weer een mooie selectie voor u gemaakt en nodigen u de komende weken graag uit om u voor te bereiden op kerst en het eindejaarsfeest.
  Opening Kerstplein de Plantage,
vrijdag 9 december van 18.00 tot 22.00 uur


Begeleid door muziek en diverse proeverijen laten wij als winkeliers zien wat wij u de komende feestdagen te bieden hebben. Tevens maakt u bij een bezoek aan het Kerstplein kans op een diner bij het Gildenhuys en worden er diverse prijzen uitgedeeld door de winkeliers. Met dank aan Santa Claus! Wij staan buiten met onze traditionele Vacherin au Four en de winkel is geopend voor de echte fijnproevers.
Sommeliers bij Bourgondisch Lifestyle

Bourgondisch Lifestyle heeft het team uitgebreid met twee heuse horecatoppers! Gericht op service en kwaliteit zijn bij ons team aangesloten: Mireille Stapel, voorheen van restaurant ML*, en sinds kort Malou Kleijne van restaurant Chapeau **. Malou zal samen met Mireille uw adviseur zijn voor onze wijnen in combinatie met de kazen. Een totaal vernieuwd assortiment zal door hun worden samengesteld om u te doen genieten. Natuurlijk zullen de wijnen in ons assortiment behouden blijven. Vraag gerust hun advies voor uw begeleidende wijnen voor het kerstdiner.
 
  Wijnhuis van de maand:

Champagne van Michel Marcoult. Dit unieke Champagnehuis, uit het zuiden van de Champagne, bereidt de meest verfijnde Champagnes, van druif tot fles op eigen Château. We hebben voor u een uitgebreide selectie gemaakt van brut, demi sec en tot op eiken gerijpt. Tevens voor de liefhebbers op herhaling de wijnen van Ascheri Vini; gastronomische wijnen speciaal voor uw kerstdiner. Alle wijnen van deze twee wijnhuizen nu extra voordelig geprijst!
Kerstkazen

Enkele kazen welke niet op uw kerstplateau
mogen ontbreken!

Speciaal voor u bereid, de Vacherin met verse wintertruffel en de Brillat Savarin met truffel. Tevens een geselecteerde Comté van september 2008, uniek van smaak met prachtige kristallen van eiwitten en melksuikers. De Blu Vecchio al Passito, een cremige blauwader uit de Piëmonte, gerijpt in Passitowijn, robijnrood van kleur: een unicum. De unieke Nederlandse Brandrood, 15 maanden gerijpt, bereid van melk van de originele Nederlandse Brandroodkoe. De Glebe Brethan, uit Ierland, welke speciaal door ons is gerijpt gedurende 18 maanden, is nu op z’n top. Gemaakt als een Comté maar dan met de Ierse Terroir, meer gelijkend op een Cheddar.
 
  Kaas-wijn relatiegeschenken!

Wij staan de volgende twee weekenden, de 10e en de 17e, met een volledig team voor u klaar om unieke relatiegeschenken voor u te bereiden in een bijzondere (vernieuwde) Boîte à fromage. Selecteer uw kazen, wijnen en delicatessen en wij maken daar een bijzonder geschenk van, indien gewenst, met een uitgebreide omschrijving van de kazen en de wijnen.

 

Bubbels proeverij

Zaterdag 17 december hebben wij twee specialisten van de Italiaanse mousserende wijnen bij ons in huis met hun selectie aan karakteristieke topwijnen: unieke Prosecco’s en diverse soorten Italiaanse ‘Champagnes.’ Wijnen met karakter welke uitstekend combineren met onze kazen. We heten u graag van harte welkom van 12.00 tot 17.00 uur in de ‘Kaasbeleving’.
 
Extra openingstijden voor uw kerstbestellingen

Graag bereiden wij uw plateau voor de komende kerstdagen. Geef om teleurstelling te voorkomen uw keuze op tijd door, zodat wij met uiterste zorg uw plateaux kunnen opmaken, welke u zaterdag 24 december bij ons kunt afhalen. Tegen inlevering van twee spaarkaarten
krijgt u van ons de Boîte à Fromage (kaasbewaarkist) t.w.v. € 7,50 cadeau.

Dinsdag 20 december a.s. zal de winkel extra geopend zijn, om u wat meer ruimte te bieden voor uw kerstinkopen. Zaterdag 24 december a.s. zijn we open van 8.00 uur tot 17.00 uur. En zaterdag 31 december zijn wij geopend van 8.00 tot 16.00 uur.

Het team van Bourgondisch Lifestyle wenst u alvast hele fijne feestdagen en een gezond 2012!