Bekijk de online versie als deze e-mail niet goed wordt weergegeven
     
Beste Fromagers,

Ons 5e jaar zit er alweer bijna op, een jaar met veel gebeurtenissen. Onze eerste kaasconferentie van mei jl. werd opgevolgd door de grote tweede kaasconferentie in november, welke samenviel met de opening van “De Kaasbeleving”; dé ideale plek om passie voor kaas en wijn tussen professionals te delen. En in 2012 zullen wij in het najaar dan ook met onze derde kaasconferentie komen. Steeds vaker wordt kaas gewaardeerd als een ultiem rustmoment na het hoofdgerecht, een belangrijk moment om even alle indrukken te verwerken. Wij zijn er super trots op dat onze manier van affineren nu gewaardeerd wordt door de topgastronomie van Nederland en België. Voor ons is het van groot belang dat wij wekelijks verfijnde kazen kunnen aanleveren. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, ook in tijden dat het allemaal niet vanzelf gaat en op deze manier proberen wij de kazen op uw plateau op hoog niveau te houden.
  De Kaasbeleving

De Kaasbeleving is speciaal gecreëerd voor de professionals. Vanaf begin 2012 willen wij graag cheesesessies organiseren met maximaal 3 restaurants. Tegelijk een ideaal moment om je favoriete (kaas-)drank mee te nemen en de mooiste combinaties met kazen te maken en deze te delen met je collega’s. Voorafgaand aan deze cheesesessie onderleggen wij onze gasten met een kaastraining.
The Wine Professional 2012

Van maandag 9 t/m woensdag 11 januari a.s. staan wij weer op The Wineprofessional 2012. Op maandag speciale aandacht voor de Belgische specialiteiten en gedurende de gehele beurs de Deense kaas-en zuivelspecialiteiten. Schrijf gauw in via de Winesite: www.wine-professional.nl
 
Wij danken u voor het vertrouwen in ons in 2011 en wensen jullie een gezond en culinair 2012.
Wij hopen u spoedig te mogen ontvangen in onze vernieuwde zaak in Beverwijk!René Koelman & Latif Elmessoussi
en het team van Bourgondisch Lifestyle

PS: in de bijlage vindt u ons voorstel voor het opbouwen van het kaasplateau.