De catering

Catering

De catering is het verlengstuk van onze winkels! Dat houdt in dat alles wat u in Beverwijk of Amsterdam in de winkel tegenkomt, ook bij u thuis of op een door u gekozen locatie geleverd kan worden. Wij verzorgen al ons lekkers voor uw verjaardag, bedrijfsborrel, evenement of voor als u gewoon zin heeft om even Bourgondisch te genieten. Producten en service van hoge kwaliteit waar kaas uiteraard de rode draad vormt. Hieronder vindt u de mogelijkheden. Klik op de links om meer te weten te komen.

(Dit deel van de website is momenteel in onderhoud. Het kan zijn dat daardoor sommige links niet werkzaam zijn. Excuses voor het ongemak. Voor vragen kunt u altijd bellen: 020-4120027)

Heeft u een ander idee en bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur dan een mail naar Tom Rozestraten via catering@bourgondischlifestyle.nl met uw naam, telefoonnummer en wensen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of bel 020-4120027!

De catering

Proeverijen

Wij zeggen wel eens; ”Waar het hart van vol is loopt de mond van over”

Naast cateringen verzorgen wij ook proeverijen daar laten wij u dan kennis maken met een aantal van onze mooiste kazen. Dit kan in combinatie met wijn om u het samenspel van de 2 producten te laten ervaren.

Een voorbeeld van zo’n proeverij is bijvoorbeeld:
6 wijnen gecombineerd met 12 kazen. Aangevuld met een aantal delicatessen en brood. Met begeleiding en een verhaal bij de producten.

Wilt u hierover meer informatie hebben of kijken of er op uw datum nog beschikbaarheid is? Stuur dan een mail naar catering@bourgondischifestyle.nl

De catering
Stuur ons een bericht

Stuur ons een bericht en u hoort spoedig van ons!

Niet leesbaar? Verander tekst.